3 juli 2018 | Rodrick de Munnik

Review: Specialized Venge 2019, doodgewoon?

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Hollandser dan dat gaat het niet worden. Toch heeft Specialized zijn nieuwe Venge genormaliseerd. En daardoor is de fiets veel beter geworden. Foto’s: Valentin Rapp Meer bekijks dan met de Venge kan je als testredacteur niet krijgen. Het agressief aerodynamische uiterlijk geeft iedereen die je tegemoet […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Rodrick de Munnik

Onder het motto: "Komt wel goed", weet onze Hoofdredacteur alle crises te bezweren. En dat komt het dan ook. Sprintertje in hart en nieren, uiteraard met veel temperament. Weigert toe te geven aan zijn ondertussen enigszins gevorderde leeftijd en blijft de eindsprintjes in Utrechtse clubkoersen dus onveilig maken. Heeft een haast fotografisch geheugen als het gaat om "de koers", maar kan ook geweldig genieten van het "zelf doen". Omnivoor op fietsgebied, rijdt dus in de blubber, op de weg en op de baan. Probeert daarnaast genoeg tijd vrij te houden voor het maken van "zijn boekie", zoals hij Fiets pleegt te noemen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/357393

Meer artikelen van Rodrick de Munnik

Reageren is niet meer mogelijk.