12 juni 2018 | Edwin Haan

Fiets samen met Gesink in Girona

De kans dat je een keer zij aan zij met Robert Gesink in dezelfde wedstrijd terechtkomt lijkt me klein. Maar het is nu toch mogelijk een paar dagen samen met de bekende profwielrenner van Team LottoNL-Jumbo te fietsen.

TUI Sports gaat namelijk samen met Gesink exclusieve fietsreizen naar het Spaanse Girona aanbieden. Daarbij geven Robert en zijn vrouw Daisy een uniek kijkje in hun leven in Spanje. De renner besloot in 2016 met zijn gezin te verhuizen naar Girona in Catalonië, iets ten noorden van Barcelona. De sfeervolle stad is de perfecte combinatie gebleken van een uitvalsbasis voor zijn trainingen en een comfortabele omgeving voor zijn gezin.

Je gaat tijdens de 5-daagse reis samen met Robert zijn favoriete routes fietsen, maar schuift ook aan voor een lunch bij het gezin Gesink thuis. Hier kun je moe maar voldaan met Robert en de andere renners napraten onder het genot van heerlijke tapas en een goed glas Spaanse wijn. Daisy neemt de deelnemers mee naar de mooiste plekjes van Girona. Deze wielerreis is daarmee niet alleen voor de pure wielerliefhebbers, maar voor de hele familie.

Klein gezelschap

TUI Sports biedt deze exclusieve reis aan op diverse vertrekdata, maar steeds voor een klein gezelschap van maximaal 12 personen. Bij de reis inbegrepen zijn de vlucht, een verblijf in een 4-sterren hotel in het centrum van Girona, maaltijden (waaronder een lunch bij de familie Gesink), een high-end huurfiets, begeleiding door Robert en Daisy en een topservice. De eerste reis staat gepland voor de tweede helft van oktober, afhankelijk van het wedstrijdprogramma van Robert. Je kunt het het 5-daagse arrangement boeken voor € 1599,- per persoon.

Meer info: tui.nl/sports/

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen