7 juni 2018 | Edwin Haan

Café du Cycliste Océane, limited edition jersey

Café du Cycliste maakt eigenzinnige kleding. En probeert die aan de man en vrouw te brengen met prachtige foto’s en nog mooiere video’s. Alleen al daarvoor bezoeken we hun website met regelmaat.

Nu komen ze met het Océane shirt. In een gelimiteerde oplage, al zal dat met een prijs van 165 euro misschien niet eens nodig zijn. De naam is gebaseerd op waar Café du Cycliste vandaan komt, de Côte d’Azur. De kleuren representeren de zon en de zee. De looks zijn geïnspireerd op die van Bardot en Birkin.

Hoewel het uiterlijk dus aan vervlogen tijden doet denken, is het materiaalgebruik heel erg van nu. Met ‘moisture management’ en een volledige rits met bescherming bij de keel. Achterop 3 zakken en een extra zakje met rits. Het shirt is er in een dames- en een herenuitvoering. Je krijgt er een bijpassende cap bij!

Meer info: cafeducycliste.com

 

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen