30 mei 2018 | Yvanka

5x meubels als fietsrek

Waarom kijken naar de televisie als je ook kan genieten van je fiets? En is je tweewieler niet veel mooier dan dat schilderij aan de muur? Precies! Daarom zijn er speciale multifunctionele meubels ontworpen die óók als fietsrek gebruikt kunnen worden. Zo plaats jij je fiets als eye-catcher in de woon- of slaapkamer zonder al te veel ruimte te moeten inleveren. Handig en mooi!

 

1 Fietsbureau

Maakt je werk meteen een stuk leuker!

2. Fiets als TV

Waarom naar de tv kijken als je ook van dit uitzicht kan genieten?

3. Fietskruk

Klein maar fijn voor een speelse touch aan je woonkamer.

4. Fietsbank 

Netjes opgeborgen achter je bank, staat leuk én scheelt je ruimte.

5. Fietskast

Je boekenkast een upgrade geven, doe je zo!

Interesse ?

Deze meubels zijn allemaal ontworpen door Manuel Rossel, een Chileense designer met een passie voor fietsen. Op zijn website staan nog meer meubels en mocht je interesse hebben, kan je ze hier ook meteen bestellen!

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen