25 april 2018 | Edwin Haan

GPS-routes Nijmegen XXL mtb & St.Tropez op de weg

[EDIT 22-08-2018 Het blijkt dat het op een deel van de XXL-route niet is toegestaan te mountainbiken. We willen uiteraard niet promoten daar toch te gaan fietsen en hebben deze route daarom offline gehaald.]

In Fiets nr.5-2018 hebben we een artikel over mountainbiken rondom Nijmegen en Arnhem. In navolging van eerdere XXL-routes deze keer de 150 kilometer en 1165 hoogtemeters tellende variant. Zoals altijd over zoveel mogelijk onverharde trails. De bijbehorende gps-tracks vind je hier

 

De gps-files die horen bij het verhaal over wielrennen rondom St. Tropez vind je hier: GPS St-Tropez

Code: 180576 & 1805114

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

2 reacties op “GPS-routes Nijmegen XXL mtb & St.Tropez op de weg

Geef een reactie

Inloggen