19 april 2018 | Edwin Haan

Twaalf, perfecte getal voor ‘movement’…..grappig filmpje van Campagnolo

Bij Campa hadden ze kennelijk hun lolbroek aan bij het maken van het script voor dit filmpje. Er wordt ‘Cristal clear’ uitgelegd waarom ’12’ het perfecte getal is bij alles wat met ‘Movement’ te maken heeft. 12 Cilinders in de snelste auto, windkracht 12 is het hoogste cijfer op de schaal van Beaufort, er zijn 12 mensen op de maan geweest enz. enz. Best vermakelijk in een Italiaans/Engels accent.

De video slaat natuurlijk op de nieuwe 12-speedgroepen die de Italianen vorige week presenteerden.

Lees ook

Campagnolo introduceert 12-speed & nieuwe Bora wielset

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen