18 april 2018 | fietsredactie

Mouwloze wielershirts van Susy, laat de zomer maar komen!

Het Nederlandse Susy cyclewear heeft een nieuwe zomercollectie, die lekker vernieuwend is. En met het mooie weer vallen de mouwloze shirts vast in de smaak.

Dubbelzijdig

Susy heeft als eerste een fiets/fitness shirtje geïntroduceerd. Dit shirtje heeft twee kleuren en kun je aan beide zijden dragen. De aqua zijde heeft fietszakjes en de andere zijde is glad. Zo kun je het shirtje naast het fietsen ook voor het hardlopen, yoga of fitness dragen.

Daarnaast hebben ze in enkele kledingstukken de nieuwste YKK rits gebruikt. Naast Susy wordt deze rits op dit moment alleen nog maar door Adidas gebruikt…zo nieuw is ie. De nieuwe rits kenmerkt zich doordat deze ontzettend soepel, zacht en buigbaar is. Daardoor is deze ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld windjackjes of een dunne gilet die je nu heel klein kunt opvouwen en in het achterzakje van je shirt kunt bewaren als je hem niet nodig hebt. Dit shirt kost € 99,95.

Diagonale rits

Een ander mouwloos shirt zie je op de foto hieronder. Met zakjes achterop en een diagonaal geplaatste rits. Voor € 94,95 krijg je dit shirt van 20% Elasthan en 80% Polyamide. De kenmerken van deze stof zijn, 2-way stretch, anitpilling, ademend, uv-bestendig en het is goed bestand tegen zonnenbrandcreme. Aan de onderkant zit een breed elastiek dat zorgt dat het shirt niet omhoog schuift tijdens het fietsen.

De kleuren voor de Susy-collectie zijn dit jaar: night, aqua, curacao en blue paradise. Meer info over de collectie van Susy op: Susycyclewear.com

Geef een reactie

Inloggen