14 april 2018 | Rob Meeuwessen

Review: Focus O1E SL

De O1E stond al lang op het wensen-lijstje van de redactie, want met een gloednieuw veerconcept en onder anderen Florian Vogel en Linda Indergand in de voorste gelederen van de World Cups moeten we hiermee wel vooruit schieten. Het volledig carbon frame werkt eigenlijk ‘gewoon’ via een single-pivot veersysteem, maar dan met toevoeging van diverse […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen