13 april 2018 | Edwin Haan

Team Roompot & VVN: Gun elkaar de ruimte!

Het fietsseizoen is weer begonnen. Niet alleen veel wielrenners stappen bij mooi weer vaker op de fiets, ook andere fietsrecreanten halen de (e-)bikes uit de schuur. Veilig Verkeer Nederland en Team Roompot – Nederlandse Loterij hebben de handen ineen geslagen met een campagne:  Gun elkaar de ruimte!

Ze maakten samen ‘bewustwordingsvideo’s’ met Johan van der Velde en Leontien van Moorsel in een prominente rol. Team Roompot en VVN willen er samen voor zorgen dat alle fietsers op de Nederlandse fietspaden rekening houden met elkaar en elkaar de ruimte gunnen. Of je nou jong of oud bent, fietsen is samenwerken! Meedoen is makkelijk!

Houd je aan de verkeersregels, gebruik een fietsbel en gun elkaar de ruimte

Fietsbel helpt

De renners van Team Roompot gebruiken in de video’s de fietsbellen van HideMyBell, een mooie oplossing om fietsje bel esthetisch verantwoord voor je stuur te plaatsen, met je fietscomputer er op. HideMyBell is een van de co-sponsoren van het team.

Een test van de nieuwe FI-versie voor integrated aerosturen vind je volgende week op Fiets.nl.

Vrouw met hond & echtpaar op e-bikes

Zoals gezegd zijn er 2 video’s gemaakt. Die met Johan van der Velde vind je bovenaan dit artikel. Hieronder het filmpje met Leontien van Moorsel. De boodschap is dezelfde. Houd je aan de verkeersregels, gebruik een fietsbel en gun elkaar de ruimte. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen