12 april 2018 | Michael Kerkhof

Polisport komt met nieuwe Aero Road Helm

Aerohelmen hoeven niet duur te zijn, dat bewijst Polisport met de Aero Road Helm. De helm is voorzien van alle gemakken en ontworpen om aerodynamische weerstand te verminderen. Voor een bedrag van €59,99 haal je hem al in huis.

Geen pijnlijk kinnetje

De Aero Road Helm is uitgerust met een Fidlock magnetische gesp, wat het sluiten van de gesp een stuk makkelijker maakt. De gesp irriteert niet onder je kin en je vel kan er niet tussen komen. De gesp is uitgerust met een magneet, zodat je met één hand je helm kan bedienen. Een extra kussentje onder je kin zorgt voor extra bescherming tegen wrijving en irritatie.

Op de achterkant heeft de Aero Road Helm twee reflecterende stickers voor extra zichtbaarheid op de weg. In de binnenkant zitten er kleine thermogevormde pads die zorgen voor betere afvoer van zweet. De helm is beschikbaar in vier kleurcombinaties en is te koop in maat M (54-58 centimeter) en maat L (58-61 centimeter).

Lees ook

LAZER Compact vernieuwd: goedkope instapper

Specificaties
Passysteem: Fidlock
Constructie: In-mold
Gewicht: 265 (M) en 285 (L) gram
Maatvoering: M en L
Ventilatiegaten: 17
Optioneel: Thermogevormde pads
Kleuren: Zwart, zwart/wit/fluo-geel, glanzend zwart/wit & rood/wit.
Consumentenadviesprijs: € 59,99

Aero Road Helm Polisport Aero Road Helm Polisport Aero Road Helm Polisport Aero Road Helm Polisport

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen