12 april 2018 | fietsredactie

Advertorial: We ride Premium

De AGU Premium-lijn is speciaal ontwikkeld voor renners die gaan voor hoogwaardig design en de allerbeste materialen. De geweven Italiaanse stof is stretchy, lichtgewicht en waterafstotend zonder aan ademend vermogen in te leveren.

De AGU Premium collectie is qua snit ontwikkeld met een voorgevormde fit op de fietshouding voor een comfortabele ‘racehouding’. In combinatie met een laag gewicht, minder stiknaden, technische lasercut ventilatieopeningen en het gebruik van de beste zemen biedt de AGU Premium-collectie daarmee de perfecte outfit voor de meest veeleisende fietser. De collectie bevat bovendien producten die qua pasvorm specifiek ontworpen zijn voor vrouwen. De premium woven set biedt een geweven, technisch shirt dat perfect om het lichaam zit en een perfect nauwgesneden fietsbroek. Een kwalitatief hoogwaardige set voor de veeleisende renner.

Verkrijgbaar op agu.com. #everydayriding

Één reactie op “Advertorial: We ride Premium

  • Dit stukje wordt onder de titel advertorial geplaatst. Maar wat dacht Fiets er van om het maar onder de noemer reclame op de site te zetten? Het zijn een een paar reclame zinnen en een feel-good filmpje. Meer niet. Bij een advertorial hoort toch echt veel meer text.

Geef een reactie

Inloggen