10 april 2018 | Edwin Haan

Nieuwe MacAskill: Home of Trails

Danny MacAskill kennen we van de waanzinnige trucs op de fiets. Dit keer pakt hij het ‘iets’ relaxter aan, als hij met Claudio Caluori de trails van Graubunden verkent.

Ik zeg ‘iets’, want de front flip die hij er op 4:39min uitgooit ziet er nog steeds angstaanjagend uit. Het is stiekem een promo-filmpje om het gebied te verkennen, maar het is zo mooi en grappig gedaan dat hij toch voor iedereen leuk is om te kijken…..dus als je 5 minuutjes over hebt 😉 En die trails zien er trouwens ook niet verkeerd uit. Het is dat ik van de zomer al andere plannen heb.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen