9 april 2018 | Edwin Haan

FUTURUM lanceert 100% biologisch afbreekbare Bike Shampoo

FUTURUM Quality Gear heeft, in samenwerking met Eco All The Way, een 100% biologisch afbreekbare bike shampoo ontwikkeld.

De shampoo is opgebouwd uit enkel natuurlijke grondstoffen en komt in een verpakking bestaande uit suikerriet en mais. Daardoor zijn er geen fossiele brandstoffen nodig bij het produceren. En dus is de shampoo zowel bij het maken als bij het gebruiken duurzaam. Deze eigenschappen maken de nieuwe shampoo uniek in Europa. Als je deze Bike Shampoo koopt, draag je bovendien bij aan Trees for All. Deze stichting maakt zich sterk voor het planten van nieuwe bomen.

De shampoo wordt onverdund geleverd. Je moet deze dus zelf aanlengen met water. Met een 500 milliliter fles kun je maar liefst 267 liter shampoo maken. Daarmee kun je heel wat fietsen wassen. Een fles Futurum Bike Shampoo geconcentreerd + 2 gratis eco poetsdoeken kost €19,95.

Futurum staat voor duurzaam

Met de introductie van de FUTURUM Bike Shampoo draagt FuturumShop.nl weer een steentje bij aan een beter milieu.

Lees ook

Je fiets schoonmaken in 7 stappen

In 2017 verstuurden we al zo’n 15 procent van onze bestellingen op duurzame wijze in samenwerking met FietsKoeriers.nl. In 2018 willen we 40% van onze bestellingen per fietskoerier verzenden. Fanatieke wielrenners en mountainbikers met oog voor zowel duurzaamheid als een goed onderhouden fiets, kunnen wij vanaf heden een uniek eigen product aanbieden”, aldus CEO Harmen van der Meulen.

De FUTURUM Bike Shampoo is per direct te koop op de site van Futurum.

 

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen