31 maart 2018 | Menno Grootjans

Man met sjaaltje

Hij reed een puike koers in dwars door Vlaanderen, die Alejandro. De hele dag in de aanval. Ook de hele dag in de regen. En wat we de laatste weken wel vaker gezien hebben: met sjaaltje. Nou rijdt het Movistar team met kleding van Endura en die hebben ook een ‘sjaaltje’.

Multi Tube

Klinkt natuurlijk niet, sjaaltje. Iedereen kent dit soort accessoires als ‘Buff‘. Maar dat is een merknaam. Dus die van Endura draagt de naam Movistar R Multitube 2018 Team Issue. Een 100 % polyester ‘tube’ die je zowel onder je helm als tussen jack en shirt kan dragen. Het neemt in principe geen regen op en zorgt ervoor dat je nek droog blijft. Ook gewoon te koop voor ons voor nog geen 13 euro.

Meer info: endurasport.com

 

 

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen