28 maart 2018 | Yvanka

Paashaas fietsen

Nee dit is geen grap, op 1 april vindt de ‘Paashaas fietstocht‘ plaats. De naam zegt het al, een fietstocht waarbij letterlijk een Paashaas gefietst wordt! 

Een prachtige tocht mét wat verrassingen. Om de paashaas te fietsen zijn er namelijk wat stukjes op onverharde wegen. Leuk voor de MTB’ers, een uitdaging voor de wielrenners. Je fietst in totaal 95km in de bosrijke omgeving van o.a. Amersfoort en Utrecht (nationale park Utrechtse Heuvelrug) gevolgd door Nijkerk en Barneveld. Onderweg zijn er mogelijk wat paaseitjes te vinden 😉

Waar: Bikeshop Amersfoort
Afstand: 95km
Wanneer: zondag 1 april
Start: 9:00

Meer informatie? Bekijk het Facebookevent.

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen