25 maart 2018 | Yvanka

15x de leukste fiets caps

Nu de lente is aangebroken en het hopelijk snel mooi weer wordt, is het ook tijd voor een passende garderobe! Deze keer laten we je de vrolijkste en stijlvolle cycling caps zien. Staat niet alleen leuk, maar houdt ook nog de zon (of regen) uit je ogen én neemt zweetdruppels op.

 

1. Signature cycling cap – Velocio

Deze vrolijke groene cap van Velocio is perfect voor de zomerse lentedagen. En als het regent, vrolijkt ‘ie je humeur nog op ook 😉  Je hebt deze fiets cap voor €36,00 en is hier te bestellen.

2.  Ice Ice Baby – Morvélo

Gek van ijsjes? Dan mag deze koerspet van Morvélo niet in je collectie ontbreken. Hier te bestellen voor €17,20.

3. Blok Cycle Cap – DHB

Deze stoere en stijlvolle cap van DHB is er in meerdere kleurencombinaties. Bekijk ze hier.

 

4. RAPHA + HERMAN MILLER

De vrolijke bohemian cap is een creatie ontstaan uit de samenwerking van Rapha met Herman Miller. De limited edition cap is hier te bestellen voor €27

5. Cycle like a girl 

 

Voor alle fietsende powerwomen heeft het merk ‘Cycle Like a Girl’ o.a. deze cap ontworpen. Hier te bestellen voor €30.

6. Rood gestipt – Café du cycliste

 

Mooi rood is niet lelijk! Deze bordeaux rode wielerpet met stipjes op de cap is van Café du Cycliste is hier te bestellen voor €27.

7. Banana Madness – Look Mum No Hands

Let’s go banana’s! Deze té leuke cap vol banaantjes van het merk ‘Look Mum No Hands’ is voor €15 hier te bestellen.

8. Sunset Cap – Svelte

 

Deze vrolijke, zomerse cap van Svelte is van dun elastisch materiaal, waardoor deze perfect aansluit en niet te warm aanvoelt. Hier te bestellen voor €17!

9. Kitty Cap

 

Voor wie écht wil opvallen 😉 Met deze Kitty Cap kan je heel wat vrolijke gezichten en leuke reacties verwachten! In meerdere kleuren verkrijgbaar bij Omnium.

10. Race cap – Lasses

 

Van deze gestreepte race cap, ga je spontaan sneller fietsen. Hier te bestellen voor slechts €9,17

11. Sunshine smile 

Deze cap weet je zelfs op de meest koude en regenachtige dagen nog op te vrolijken! Het is een creatie van Ten Speed Hero’s in samenwerking met WIT Industries. Hier te bestellen (evenals andere vrolijke items).

12. Rapha

 

Gek op kleur? Dan is deze vrolijke Rapha Cap met blauwe klep wellicht iets voor jou. De cap is hier te bestellen voor €30.

13. Fruity cap  -Nowgonow

Met deze fruitige fietspet val je sowieso op! Vol vrolijke meloentjes en met extra opvallende klep. Deze fietscap is voor €19 hier te bestellen.

14. Machines for freedom

 

Liever iets meer basic? Deze stijlvolle cap is in meerdere kleuren verkrijgbaar voor €30. Bestellen kan hier.

 

15. Ride Everything – Morvélo

Met de boodschap ‘Ride Everything’ is Morvélo duidelijk. Wij zeggen: zo veel mogelijk mee fietsen! Hier te bestellen voor €17.

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen