Het is voorjaar en dus…tijd voor nieuwe schoenen. Onlangs bracht Specialized al een nieuwe versie van de S-Works sloffen, nu komt Bontrager met de nieuwe Velocis.

Verbeterd

De Velocis raceschoen is verbeterd en heeft nu een nog betere pasvorm en meer comfort. Dat zie je terug in de geperforeerde (en daardoor soepelere) bovenkant van synthetisch leer. In combinatie met een Boa IP1 draaisluiting sluit je de schoen daardoor tot op de millimeter nauwkeurig om je voet. Onderop: Silver Series carbonzool.

Volgens Bontrager ‘helpt de nieuwe Velocis je om nog efficiënter te fietsen, ook op langere ritten’. De  Velocis raceschoen is ook beschikbaar als damesmodel en vervangt daarmee het huidige Meraj-model. Voor dames is de Velocis leverbaar in wit en blauw, voor heren in zwart, blauw en oranje.

Race LTD sokken

Om het helemaal af te maken zijn er de Race LTD sokken. De Profila Dry sokken zijn elastisch, voeren het vocht goed af en zijn duurzaam genoeg om meerdere seizoenen mee te gaan. Kleuren: Waterloo Blue, Radioactive Orange, Visibility Yellow.

Adviesverkoopprijzen:
Velocis raceschoen  € 199,99
Race LTD Crew sokken € 16,99

www.bontrager.com