12 maart 2018 | Redactie

Trap met Maarten Tjallingii mee voor nierpatiënten

Fysieke grenzen verkennen én het goede doel steunen? De Nierstichting organiseert in het weekend van 14 tot 16 september 2018 de Tour de Gruyère. Het is de eerste keer in de historie van de dan 50-jarige Nierstichting dat we een eigen fietsevenement organiseren. En ú kunt meedoen!

Onder leiding van wielrenner en Nierstichting-ambassadeur Maarten Tjallingii rijden we 90 kilometer langs het schilderachtige meer van Gruyère In Zwitserland. Met deze unieke fietsetappe, die plaatsvindt op zaterdag 15 september, willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de draagbare kunstnier.

Tour de Gruyère

Als deelnemer aan de Tour de Gruyère probeer je binnen het eigen netwerk een streefbedrag van €2000,- aan sponsorgeld op te halen. Met onze wervingstips en een eigen online account waarmee je sponsors kan werven móet dat lukken!

Lever samen met ons een topprestatie en breng de draagbare kunstnier dichterbij voor nierpatiënten! Schrijf je vóór 1 april 2018 in via deze link, dan ben je verzekerd van deelname aan de tour én de voorbereidende fietsclinics en -tochten. Meer informatie over de voorbereiding, de fietsetappe, de eigen bijdrage en wervingstips is te vinden op onze site. Trap je mee?

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen