8 maart 2018 | Edwin Haan

Cervélo P5X Lamborghini Edition

Cervélo werkte samen met de Lamborghini, de Italiaanse bouwer van snelle bolides, om deze bijzondere P5X te maken.

De fiets wordt tentoongesteld op de International Motor Show in Geneve, maar is ook in ’t echt te koop. Lambo kenners herkennen de gele kleur en de Y-vorm die je vaak terugziet in de velgen, remlichten en in de afwerking van de stoelen. De fiets werd gestyled in het Automobili Lamborghini’s Centro Stile, door de artiesten die normaal de snelle auto’s van een mooi uiterlijk voorzien.

Als je door het fraaie design heenkijkt blijft er een ‘gewone’ P5X over, de triatlon versie van de P5 tijdritfiets. Eén van de snelste triatlon fietsen die er op dit moment op te koop is. Deze uitvoering komt beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 25 stuks. Daarbij krijg je er een certificaat van echtheid bij, plus een custom reiskoffer.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen