7 maart 2018 | Léon van Bon

Van Bon test: S-Works Tarmac, beauty & beest

Met de Specialized Venge kon Léon van Bon prima uit de voeten. Deze maand gaat hij op pad met dat andere paradepaardje van de Amerikaanse fabrikant: de nieuwe S-Works Tarmac. De overigens is uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2018. Kan onze tester het racebeest van wereldkampioenen Peter Sagan en Chantal Blaak een beetje temmen? […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon