1 maart 2018 | Edwin Haan

GPS-files Morzine, beklimmingen uit de Tour de France

Fiets nummertje 3 van 2018 ligt al weer in de shop. Met daarin onder andere een artikel over het nafietsen van de laatste 3 bergetappes uit de Tour van 2016. In de prachtige Savoie Mont Blanc kun je ritten van de profs doen en col na col aaneenrijgen. We hebben de GPS-files die bij het verhaal horen voor je online gezet. Je vindt ze hier: GPS-Morzine

Code: 1803106

 

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen