25 februari 2018 | Redactie

Mijn fiets & ik: creatief met fietsonderdelen

Voor de rubriek ‘Mijn fiets & ik’ kunnen Pedala fans persoonlijke fietsverhalen insturen. Deze week het verhaal van Patricia. Ze heeft haar fiets-hobby uitgebreid door creatief met fietsonderdelen aan de slag te gaan.

Mijn naam is Patricia, fietsliefhebber en moeder van 2 zoons. In mei sta ik voor de derde keer aan de start van de Roparun vanuit Parijs, maar naast fietsen ben ik ook graag creatief bezig. Zo maak ik sinds kort van oude fietsonderdelen leuke dingetjes voor in huis.

Ik ben op het idee gekomen, omdat wij sinds een jaar een rijwielservice hebben in Breda en hier zijn genoeg “oude” onderdelen te vinden. Zonde om niks mee te doen! Als ik een onderdeel zie dan bedenk ik direct wat ik er mee kan, soms werk ik het gelijk uit of denk ik eerst hoe ik dat het beste kan doen. Van lampen tot tafeltjes, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Ook ben ik bezig met sieraden te maken zoals manchetknopen of oorbelletjes van oude fietsketting-schakels.

In onze zaak heb ik een mooie werkbank tot mijn beschikking waar ik naar hartelust kan werken. Ook staan er een paar items in onze zaak om te laten zien wat ik zoal maak. Alles wordt trouwens op bestelling gemaakt, waardoor er geen één item het zelfde is.

Patricia: ” Ik hoor graag van jullie als fiets liefhebbers wat jullie er van vinden. Voor info of andere vragen over mijn creaties kan je mailen naar Studiovand@gmail.com”

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen