9 februari 2018 | Redactie

Nieuwe F! by Fabulous!-collectie voor vrouwen

Stéphanie Tuytens is ontwerpster, onderneemster en sportieve mama van drie. Ze besloot enkele jaren geleden resoluut een einde te maken met saaie sportoutfits door haar eigen label te lanceren en te delen met andere sportieve dames. Met haar nieuwe, vrolijke collectie doet ze daar nu nog een schepje bovenop! 

Stéphanie: ”Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om vrouwen ook in sportkledij te laten stralen. Heerlijk dat steeds meer dames zich durven te laten zien en bewust kiezen voor een sportieve levensstijl die ruimte laat voor hun vrouwelijkheid. Met de nieuwe collectie geef ik hen graag nog verder een duwtje in die richting.

Ik wil dat je je 100 % goed voelt in mijn outfits

Flirt with your figure

De vaste elementen van Fabulous! blijven ook in deze collectie terugkomen. Er zijn 3 kenmerken: Focus with your figure, Flirt with your figure en Fabulize with your figure. “Met ‘Focus with your figure’ wil ik vrouwen motiveren om energie, voldoening en plezier te halen uit het sporten. Dankzij ‘Flirt with your figure’ zorg ik er dan weer voor dat pasvormen, belijningen en prints de vrouwelijke vormen positief tot hun recht laten komen. En met ‘Fabulize with your figure’ zorg ik steeds voor bijzondere creaties waarmee vrouwen zich volledig onafhankelijk, vrij en vrolijk voelen.”

Dierenwereld

In de nieuwe collectie, die vanaf eind maart verkrijgbaar is, vertaalt zich dat in een kenmerkend gebruik van kleuren en prints. “Opnieuw is er ruimte voor de dierenwereld,” zegt Stéphanie. “De flamingo komt, als aanvulling op de fietstop en -broek, nu bijvoorbeeld ook terug in een warm tussenseizoensvestje. Naast de donkerblauwe top en het windjasje met mandarijnkleurige afwerking en vogelprint, is er nu ook een gloednieuwe top en windjacket met fuchsia afwerking en fuchsia lelie. Verder ook kleurrijke papegaaien, kersen en lipjes.” De collectie werd ook zo ontworpen dat het voortaan makkelijker is om bijvoorbeeld één broek te laten matchen met verschillende topjes.

 

 

Wil je de sportoutfits van F! by Fabulous! in het echt bewonderen? Dat kan in presale tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair, van 23 tot en met 25 maart in Flanders Expo Gent. “Sportieve en modebewuste dames kunnen er hun hart ophalen aan de bestaande en nieuwe collectie. Ze genieten er bovendien van een exclusieve korting van 10% die enkel geldig is tijdens de beursdagen. Met de promocode MK1801870554 kan je ook nog eens een ticket kopen voor 10 in plaats van 15 euro, zowel via de site van Goed Gevoel als ter plekke bij de ingang!”

Meer info over F! by Fabulous! vind je op www.fbyfabulous.be.

Gerelateerd

Geef een reactie

Inloggen