8 februari 2018 | Léon van Bon

Van Bon test: Festka Spectre Disc, een streepje voor

De eerste keer dat ik een Festka zag, was in de tijd dat ik nog zesdaagses reed. De Tsjechische baanrenners reden meestal op dit onbekende merk. De fiets intrigeerde me toen al, je kon de kwaliteit er echt aan af zien. Sindsdien heb ik het merk altijd gevolgd. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.