7 februari 2018 | fietsredactie

Advertorial: GameChanger #ID: customize je helm naar wens

Verenigingen en fietsclubs hebben vaak dezelfde outfits. Op één onderdeel na: de fietshelm. Met het nieuwe concept ‘GameChanger #ID’ is dat verleden tijd! Dit concept van ABUS maakt het mogelijk om de high-end fietshelm, de aerodynamische GameChanger, geheel naar smaak te customizen. Ideaal voor fietsverenigingen, clubs en bedrijven.

Wielerploegen zoals, Vlasman Cycling Team (UCI Continental), Delta Cycling Rotterdam (Continental), de dames van Parkhotel Valkenburg Cycling Team (UCI Women Team) en natuurlijk de professionals van het Movistar Team (UCI ProTour) rijden met speciaal ontworpen ABUS helmen. Vanaf nu is dat mogelijk voor iedereen! Met het concept GameChanger #ID wordt de helm, samen met u, geheel naar smaak samengesteld. Het kleurgebruik, de afwerking en de graphics, dat bepaalt u. Of het nu gaat om een neon yellow variant met logo’s van een vereniging of een paarse helm met een matte afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een customized ABUS GameChanger is al mogelijk vanaf 50 stuks. De helm is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Kijk voor meer informatie op abus.com

Geef een reactie

Inloggen