27 januari 2018 | Rob Meeuwessen

Crosser, hardtail of fully, ofwel ‘Wie van de drie’?

We kozen een cyclocrosser, een 29-er hardtail en een volledig geveerd exemplaar voor een test die we eerder in 2008 én in 2011 al eens uitvoerden. Toen hadden crossfietsen nog velgremmen en bestonden er voornamelijk nog mountainbikes met 26 inch wielen. Zien we na zes jaar evolutie een verandering in de uitslag of zijn alle […]

Premium content

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is gratis en ook beschikbaar als je geen tijdschriftabonnee bent!

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob is de nieuwste redacteur bij Fiets. Met een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen