23 januari 2018 | Léon van Bon

Van Bon test: Swett Val-Dieu Disc

Aan aandacht had Léon van Bon geen tekort, in de dagen dat hij rondreed op deze Swett Val-Dieu Disc. Terecht, de Limburgse raver is een echte blikvanger. Zijn de prestaties net zo opvallend? Jouw persoonlijkheid in je fiets Wow, wat een coole fiets heb jij!” Het is niet de eerste opmerking die ik krijg sinds […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.