10 januari 2018 | Edwin Haan

Uitbreiding voor Zwift Londen

De diehard Zwift fans hebben het vast al gezien….sinds gisteren is het virtuele rondje Londen uitgebreid met een extra lus. Leith Hill wordt aangedaan, één van de hoogste punten in zuidoost-Londen en dus hebben we er flink wat klimmeters bijgekregen.

Als je tijdens het opfietsen van de lange steile klimmen nog wat rondkijkt (virtueel hè…gewoon op je scherm letten) zie je grazende herten, Leith Hill Tower, een 18e eeuws Gotisch gebouw en Leith Hill Place, dat teruggaat tot 1600 en volgens sommigen behekst is. Snel doorfietsen daar. Denk er even aan dat je Zwift wel moet updaten voor deze uitbreiding zichtbaar is, niet 3 minuten voor een evenement aanzetten dus.

3 Opties

Je kunt kiezen voor drie routes, die allemaal Leith aandoen. Greatest London Loop, Triple Loops, en Surrey Hills. Vandaag en morgen staat Londen sowieso op het Zwift-programma. Als je nu net even geen tijd hebt, check dan het schema op Zwift om te zien wanneer Londen weer aan de beurt is.

Het overzicht:

Greatest London Loop
Triple Loops
Surrey Hills
25.9 km 
41 km
41.5 km
357 m 
610 m
914 m

Prudential Ride London

Zwift is nu ook officiële training partner van de Prudential Ride London. Ik de komende weken zul je group workouts en trainingen zien verschijnen om je daarop voor te bereiden. Leuk evenement om eens in het echie te doen, maar straks vast ook in Zwift mogelijk.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Één reactie op “Uitbreiding voor Zwift Londen

Geef een reactie

Inloggen