10 januari 2018 | Edwin Haan

Nieuwe Canyon fietsen voor Movistar

Geen groen met donkerblauw meer voor Team Movistar. In 2018 rijdt het Spaanse team met van donker naar licht verlopend blauw en witte logo’s, net als in de kleding. De renners, waaronder de van Sky overgestapte Mikel Landa en oude bekenden als Quintana en Valverde,  worden verwend met splinternieuwe Canyon fietsen.

Knappe verschijningen, die fietsen bedoel ik. Zeker ook qua afmontage. Met Campagnolo Bora wielen in custom kleuren een plaatje om te zien. De profs krijgen uiteraard het beste dat Campa heeft te bieden, Super Record EPS. Ook aan de details is gedacht. Lichtblauw Lizard Skins stuurlint en een mooi wit zadel van Fizik (Antares, Aliante of Arione). Pedalen zijn van Look en de tubes komen bij Continental weg. De mannen en vrouwen van de ploeg kunnen al naar gelang de wedstrijd kiezen uit drie fietsen, de Canyon Ultimate CF SLX Team, de Aeroad CF Team en voor de tijdritten staat de Speedmax CF klaar.

Lees ook

Review: Canyon Ultimate CF SLX 9.0 Pro

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen