9 januari 2018 | Michael Kerkhof

Begin 2018 goed met de nieuwe Fiets!

We leven al iets meer dan een week in 2018. Het wordt een mooi jaar als het aan ons ligt, dus pakken we in de allereerste Fiets van 2018 flink uit. In de 114 pagina’s tellende januari-editie lees je bijvoorbeeld alles over goedkope racefietsen en over de voor- en nadelen van tubeless. Kortom: koop nu Fiets 01/2018!

Wat staat er nog meer in deze editie van Fiets?

Koester je ketting! Het schoonmaken van je ketting hoort erbij en hoeft niet veel tijd te kosten. Hoe? Dat lees je in ons blad, daar vind je vijf tips.

Begin je net met wielrennen en zoek je naar een betaalbare opstap-racer? In de racetest behandelen we de Giant Contend 1, Canyon Endrace AL 6.0, Merida Scultura 300, Cube Attain Race Disc, Trek Emonda ALR 4 en Cannondale Synapse Disc Tiagra. Als je in je schuur nog plaats hebt voor een Niner RLT 9 RDO, KONA Rove NRB DL of Open U.P.P.E.R dan lees je ook daarover alles in Fiets 01/2018!

Tubeless rijden. In de mountainbikewereld is het al heel normaal om tubeless te rijden. Ook op de racefiets begint het langzaam aan zijn plekje in te nemen. Hennie Kuiper. Oud-premier Dries van Agt spreekt vol bewondering over de inmiddels 68-jarige wielerkampioen. MTB-test. In Nederland en België stappen we nog steeds massaal op de mountainbike wanneer de bodem van menig bos doordrenkt is van winterse neerslag en de bladeren massaal hebben verloren van de zwaartekracht. In de MTB-test behandelen we vijf hardtails tot €1800.

Wat nog meer?

Verder in Fiets 01/2018: het reisverhaal van Ronald Jacobs (Trans Vogezen, deel 2), begint Rodrick met zooltjes te rijden, schrijft Rob waarom je het WK veldrijden in Valkenburg niet mag missen, geven we antwoord op de vraag of het zinvol is om met koolhydraten te matigen en test Léon van Bon de Specialized Tarmarc S-Works 2018.

Kortom: koop de gloednieuwe editie van Fiets nu in de winkel of bestel hem hier online.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen