7 januari 2018 | fietsredactie

GPS-data Noorwegen, Lanzarote en Transvogezen

De gps-data van de routes in Noorwegen, Lanzarote en de Trans Vogezen, die wordt beloofd in Fiets Magazine nr.1 -2018, vind je hieronder. De bijbehorende reisverhalen kun je dus lezen in de januari uitgave van Fiets. Deze is te bestellen in onze shop.

GPS-routes (gpx-files in de zip):

routeLanzarote

routeNoorwegen

TransVogezen

Let op! Het Lanzarote en Noorwegen artikel hebben we gepubliceerd in samenwerking met een  Engels magazine. De gps-routes zijn niet helemaal accuraat (zie commentaar onder dit artikel), gebruik deze dus alleen als richtlijn om je eigen route uit te zetten.

Codes: 180191 & 180195 & 180162

3 reacties op “GPS-data Noorwegen, Lanzarote en Transvogezen

  • Een eerste blik in die ene Lanzarote-route laten wel een paar vreemde heen-en-weertjes zien. Zoals rond kilometer 30, 105 en 113, alsook tussen km 39 en 46, en tussen km 89 en 95. Voorts verloopt de route tussen km 89 en 95 grotendeels over een onverharde weg. Bovendien worden er ommetjes gemaakt in Teguise (km 25) en Orzola (km 68). Is toch niet de bedoeling, lijkt me?!

    • Dank voor het melden Buzz! Het Noorwegen en Lanzarote verhaal hebben we niet zelf gemaakt, maar gepubliceerd in samenwerking met een Engels magazine. Kennelijk gaan zij iets anders om met de gps-data dan wij dat bij onze eigen verhalen doen. Ik zal de tekst in bovenstaand artikel wat aanpassen.

Geef een reactie

Inloggen