5 januari 2018 | Edwin Haan

Velosock, om je smerige fiets toch binnen te zetten

Tadaa, aanschouw de Velosock. Je moet het maar verzinnen, een hoes die je om je vieze fiets heen schuift. Zo kun je een niet al te schone fiets toch binnen zetten. Of achter in de auto gooien als je auto daar groot genoeg voor is. Bijkomend voordeel is dat je derailleur enigszins beschermd is en dat rondbanjerende kinderen en huisdieren niet langs tegen een vette ketting aanlopen.

Voor 49 euro sturen ze hem toe, wereldwijd, geen verzendkosten. Je hebt de keuze uit 22 verschillende designs. Bestellen kan op velosock.com. Zo’n kek dressoirkastje om je fiets op te zetten krijg je er niet bij.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen