5 januari 2018 | Rob Meeuwessen

Review: LOOK 989 XT-EDITIE: Werk aan de winkel

Look staat bekend om zijn eigenzinnigheid. Of vooruitstrevendheid, wat je wilt. Op het gebied van raceframes loopt de Franse fabrikant vaak voor de muziek uit, en door jarenlang zelf carbon te produceren, is er wat dat betreft veel kennis in huis. Sinds twee jaar heeft Look ook een 29-er mountainbikelijn. Ons carbon testmodel is met […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen