4 januari 2018 | Edwin Haan

Mantel organiseert strijd om €3700 sponsorgeld

Na een succesvolle eerste editie komt Mantel met de tweede editie van de Sponsor Pitch. Deze wordt gehouden op vrijdag 2 februari 2018 in de superstore Den Bosch. Ieder wielerteam, elke toerclub, elk wielerevenement, elk goed doel of zelfs ieder individu kan meedoen aan het sponsorevenement en kans maken op een sponsordeal. In totaal wordt er door Mantel €3700 aan sponsorgeld ter beschikking gesteld dat verdeeld zal worden over acht deelnemers.

Hoe kan je deelnemen?

Wie wil deelnemen aan de Sponsor Pitch kan zich inschrijven via www.mantel.com/sponsorpitch. Na de inschrijving kiest een jury, bestaande uit medewerkers van Mantel, welke vijf deelnemers er worden uitgenodigd voor het Sponsor Pitch event. Om het deelnemersveld van acht teams compleet te maken beslist het Facebook-publiek vervolgens welke drie deelnemers er ook doorgaan naar het Sponsor Pitch event.

Finale

Tijdens het Sponsor Pitch event, de finale van het initiatief, krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een pitch van vijf minuten te houden waarin ze de jury ervan kunnen overtuigen waarom zij een sponsordeal verdienen. Aan het einde van de avond beslist de jury op welke plek de deelnemers zijn geëindigd en met welk sponsorbedrag ze naar huis gaan. De winnaars van vorig jaar waren Tour du ALS Team Leo, Handbikebattle Maartensmasters en de Omloop der Zevenheuvelen. Zowel goede doelen als andere initiatieven maken dus evenveel kans op een mooi sponsorbedrag. Inschrijven kan tot en met donderdag 25 januari 2018.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen