2 januari 2018 | Redactie

De ultieme wieleruitdaging: The Ride Dolomites

Wil jij je grenzen verleggen en meedoen aan een zesdaagse Giro door de prachtige Dolomieten? Doe dan samen met STRONGHER van 16 t/m 21 september mee aan de ultieme wieleruitdaging: The Ride Dolomites! Zes etappes, 900 kilometer en 15.000 hoogtemeters.

The Ride Dolomites is een onvergetelijke ervaring voor de fanatieke fietser. Je leeft zes dagen lang samen met 175 andere renners de ultieme wielerdroom en creëert zo een onvergetelijke herinnering. Het gehele programma is trouwens all inclusive, dus inclusief 3 maaltijden per dag, sportvoeding, overnachtingen mecaniciens, fysiotherapeuten en medische verzorging!

Fiets mee met TEAM STRONGHER

Dit jaar neemt STRONGHER ook deel aan The Ride Dolomoties met het #TEAMSTRONGHER peloton en jij kan je hierbij aansluiten!

”Dit is weer een onvergetelijk STRONGHER_avontuur! Zes etappes in de Dolomieten – 900KM en 15.000 hoogtemeters. Dit is geen race, maar een getimede rit met etappes die eindigen in The Ride Village met alle services en voorzieningen die we nodig hebben om ons als een professional te voelen.

Je kunt gewoon je eigen snelheid rijden of deelnemen aan het altijd gezellige #TEAMSTRONGHER peloton. Ons doel is om elke etappe met een grote glimlach (en vermoeide benen) te finishen! Om vervolgens onze benen te laten herstellen met een goede massage en lekker te eten met goed gezelschap. So girls, come join us!!”

Informatie avond

Twijfel je nog? Op 9 januari is er een speciale bijeenkomst (Ladies Only) in de Rapha Store in Amsterdam. Vanaf 20.00 uur ben je welkom voor een kop koffie of thee en om 20:30 uur start de bijeenkomst. Hier krijg je alle ins en outs over The Ride Dolomites te weten en je hoort alles wat je nog niet wist over The Ride van je leven. Na de bijeenkomst is er onder het genot van een biertje, wijntje of frisje meer dan genoeg ruimte voor het beantwoorden van al jouw vragen en om kennis te maken met andere deelneemsters.

Het doel is om dan samen met een leuk, groot team van vrouwen op 16 september aan de start te verschijnen! Inschrijven voor de avond kan hier.

The Ride Dolomites – Trailer 2018 from CuttoblackNL on Vimeo.

Ps. Inschrijven voor The Ride Dolomites kan tot uiterlijk 15 juli 2018 of tot wanneer het aantal van 175 Rijders is bereikt!

 

Geef een reactie

Inloggen