11 december 2017 | Edwin Haan

Winterbanden met een rits

Heb je je winterbanden er al opgeritst? Huh? Ja, de ReTyre winterbanden rits je zo op je fiets.

Briljant toch, voor dagen als vandaag? Een race of mtb versie is er nog niet, maar wie weet komt dat nog. Monteren ziet er simpel uit. Bestaande banden leeg laten lopen, winterbanden er omheen, aan elkaar ritsen, weer oppompen….en zonder glibberen door de sneeuw. Een setje kost 129 euro en ze zijn nog op zoek naar distributeurs. Je kunt ze al wel gewoon bestellen op de Noorse website: retyre.no/

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

2 reacties op “Winterbanden met een rits

Geef een reactie

Inloggen