7 december 2017 | Rob Meeuwessen

Review: Merida Big Nine 300

Zoals alle fietsen uit de Big Nine serie heeft deze Merida 29 inch wielen. Hij wordt geleverd in het bekende appeltjesgroen, zoals we van het merk gewend zijn. Het frame heeft  een relaxte geometrie en voelt zich beter thuis in de categorie fun dan snelheid. De bovenbuis is kort, waardoor je als een heer rechtop […]

Premium content

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is gratis en ook beschikbaar als je geen tijdschriftabonnee bent!

Registreren

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen