6 december 2017 | Edwin Haan

Zwift uitproberen? 6 december Amsterdam, 7 december Arnhem

Heb je nog nooit ‘gezwift’? Dan heb je vanavond of morgenavond de kans om dit te doen tijdens 2 leuke evenementen. De officiële 2017 Zwift x Tacx Tour is vanavond in Amsterdam en morgen in Arnhem.

Velodrome

Vanavond 6 december kun je terecht bij Robic bij het Velodrome in Sloten. Er staan vier Zwift stations uitgerust met Tacx Neo Smart trainers voor je klaar, jij hoeft alleen je schoenen mee te brengen. Voor een hapje en een drankje wordt ook gezorgd. Je kunt meedoen aan kleine wedstrijdjes, maar er is ook een experience station waar je even rustig kunt ervaren hoe Zwift werkt in combinatie met een smart trainer. Er zijn experts aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Wel even gratis registreren vooraf op eventbrite.com/e/zwift-x-tacx-tour-2017-amsterdam


In Fiets nr.12 vind je een test van de leukste software pakketten om aan te sluiten op je fietstrainer. Zwift is er daar uiteraard één van, maar ook BigRingVR, Rouvy, BKool, FulGaz, Kinomap, Maximumtrainer, The Sufferfest en Tacx Cycling komen aan bod. Je bestelt het magazine makkelijk in onze shop.


7 December Arnhem

De Zwift-tour komt ook naar Arnhem, donderdagavond de 7e! Dan vind je de Zwift x Tacx tour in de Mantel superstore.

Ook hier is deelname gratis. maar om ervoor te zorgen dat iedereen met een goodiebag naar huis kan en ze genoeg bier en snacks in huis halen moet je je wel aanmelden voor de avond. Onder alle aanmeldingen verloten ze een Tacx Smart Upgrade pakket. Op de avond zelf maak je ook nog eens kans om een jaarabonnement Zwift te winnen! Kortom: doe jezelf een avondje Zwift kado en komt op 7 december naar de superstore. De avond vindt plaats van 18:00 tot 21:00 uur. Aanmelden doe je hier: eventbrite.com/e/ zwift-x-tacx-tour-2017-arnhem

Lees ook

Fietstrainers 2017-2018: Welke trainer moet je kiezen?


De links in onze artikelen verwijzen soms naar online shops. Bestel je daar iets via Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.


Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen