3 december 2017 | Edwin Haan

BIORACER STAR WARS™ collectie

BIORACER lanceert de STAR WARS™ collection in samenwerking met Disney. Alle fietsende die-hard fans van de films van George Lucas kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe collectie van de Belgische kledingmaker. Er komen jerseys en bibshorts met met afbeeldingen uit de oude STAR WARS™ films en ook uit de nieuwe, The Last Jedi (release 13 december).

5 Series

De collectie wordt onderverdeeld in 5 series: Iconic Sleeves, Allover Print, Art Collection, Logo Shirts, en  Planets. In totaal levert dat 15 shirts op.

Do not underestimate the power of the dark side!

De Iconic Sleeves series heeft rustige bodies, met kleurige mouwen voorzien van afbeeldingen van de populairste karakters uit de films, Yoda, C-3PO, en Darth Vader zijn van de partij. De Allover Print serie is voorzien van twee prints, een Death Star patroon en een met diverse ruimteschepen. De veelkleurige Art Collection serie laat je jouw favoriete karakter kiezen: Boba Fett, stormtrooper, of Darth Vader. De vierde serie toont het iconische logo van de saga, beschikbaar in wit of zwart. De laatste serie is de Planets collectie, die bevat diverse planeten uit de films, het ijzig blauwe landschap van Hoth, de barre woestijn van Tatooine en de groene bossen van Endor. Beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Check de complete collectie en verkooppunten op bioracer.be. De kleding is te koop vanaf 6 december.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen