30 november 2017 | Edwin Haan

GPS-files Sierra de Aracena reisverhaal

In Fiets magazine nr.12, dat vanaf vandaag in de winkels ligt, vind je een mooi reisverhaal over de Sierra de Aracena. In het verhaal beloven we gps-files van de gereden ritten. Die vind je hier: Aracena-gps.

Wil je het verhaal lezen en ben je geen abonnee? En ook geen zin om naar de winkel te gaan? Het kan via onze shop, bestel daar nr.12 of neem een abonnementje met een leuke actie.

Zoekcode: 1712104

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen