29 november 2017 | Edwin Haan

Fan trekt broek uit voor Dumoulin

Het was net iets minder maf dan de titel doet vermoeden, de fan wilde gewoon zijn tattoo even aan Dumoulin laten zien. Tom is te gast geweest bij College Tour (NTR), waarvan de opnames afgelopen week in Maastricht plaatsvonden.

Hij werd tijdens de opnames verrast toen een fan in de zaal zijn broek liet zakken om een tatoeage van de Giro-winnaar te laten zien. De fan liet de tattoo zetten omdat hij een weddenschap met zijn vrienden had. Voor het oog van 500 studenten kreeg de wielrenner dit wel heel bijzondere eerbetoon voorgeschoteld. “Als Tom de Giro wint, laat ik een tattoo van hem zetten.”, had hij gezegd. “Belofte maakt schuld”, is de reactie van Dumoulin. Gevolgd door “Jammer joh, daar loop je de rest van je leven mee” 🙂 De uitzending is vrijdag 1 december, op NPO2.

Beeld: College Tour/Roy Borghouts

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen