23 november 2017 | Yvanka

15x de leukste fietssokken

Ben jij dit grauwe herfstweer ook zat? Hoog tijd om de boel een beetje op te fleuren. En waar kan dit beter mee dan met een paar (te) gekke fietssokken!? De traditionele fietssok hoeft al lang niet meer basic zwart of wit te zijn. Het is juist hét item om mee op te vallen, een statement te maken of gewoon lekker je gekke ik te laten zien.

Wij hebben de 15 leukste fietssokken voor je op een rij gezet! Welke kies jij?

1. Voor de bergbeklimmers

Gek op de bergen? Dan mogen deze bergsokken niet in je kast ontbreken. Je hebt ze al voor €13 en zijn hier te bestellen in het wit, blauw en roze!

2. Voor de opvallers

Het merk ‘Handlebar Mustache’ heeft diverse fietssokken met vrolijke kleuren en gekke printjes. Zoals deze oranje-blauwe sokken die nog opvallen in het donker ook! In deze webshop zijn ze voor €14 te verkrijgen.

3. Voor de ijsjesliefhebbers

We krijgen spontaan zin in een grote ijscoupe op het strand! Deze heerlijke ijsjes-sokken zijn verkrijgbaar vanaf €7 op deze site.

4. Voor de koffie drinkers

Koffie en fietsen, dat is toch de beste combinatie ooit? Dat dachten wij dus ook. Toon je liefde voor koffie met deze geweldige fietssokken van Versus. Hier te verkrijgen voor €8.

5. Voor de liefdevolle fietser

Voor de vrolijke en liefdevolle fietser: sokken vol kusjes! Je koopt ze hier voor €29 euro.

6. Voor de vrolijke fietser 

Gek op donuts of ijsjes met die gekleurde spikkels? Dan móet je deze sprinkle sokken van Ten Speed Hero hebben! Ook in het wit, zwart en donkerblauw te verkrijgen voor €13. De webshop vind je hier.

7. Voor de verliefde fietser

Want… zijn we allemaal niet een beetje verliefd op onze eigen fiets? 😉 Voor €9 te koop in deze webshop.

 

8. Voor fans van geel

Mooi geel is niet lelijk. Deze opvallende ‘monogram’ sokken van Assos zorgen voor een vrolijke tintje aan je fietsoutfit. Verkrijgbaar voor €15 in deze webshop.

9. Voor het zonnetje in huis

Deze zonnetjes fleuren de grijze herfstdagen meteen op. Zelfs in de regen blijven deze smiley socks vrolijk! En ook binnen staan ze hartstikke leuk 😉 Te koop voor €13 bij TenSpeedHero.

10. Voor de taco fans

Gek op Taco Tuesday? Dan zijn deze heerlijke sokken iets voor jou! Ze zijn voor €10 verkrijgbaar op deze site.

11. Voor je teamgenoten

Deze zijn vooral heel leuk voor de fietsers achter je 😉 Deze Push & Pull sokken heb je al in je garderobe voor €15 via deze site.

12. Voor de bananen eters

Gek op bananen? Dan zijn deze sokken echt een aanwinst!

13. Voor de dierenliefhebbers

Deze superschattige sokken wil je toch hebben? Ze zijn maar €9 en hier te verkrijgen!

14. Voor de dromers

Zit jij met je hoofd in de wolken? Dan zijn deze ‘cloud socks’ voor je gemaakt! Je hebt ze al voor €13 via deze website.

15. Voor de pizza lovers

Pizza, pizza en nog meer pizza. Dankzij deze heerlijke sokken heb je nu elke keer zin in.. pizza! Voor €8 verkrijgbaar bij The Sock Drawer.

 

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen