20 november 2017 | fietsredactie

Black Friday, overal mooie aanbiedingen

Dit artikel is uit 2017. De 2018 versie van de Black Friday aanbiedingen vind je hierfiets.nl/2018/11/22/black-friday-dikke-kortingen-op-fietsspulletjes/


Ook in de fietsbranche heeft de Black Friday Sale een plek gevonden. We noemen het Black Fietsday, de dag waarop alle online shops elkaar proberen af te troeven met mooie aanbiedingen. Haast alle online aanbieders van fietsartikelen doen er aan mee en je kunt er tegen waanzinnige aanbiedingen aanlopen. Kortingen tot 80% komen voor, 50% is heel normaal en 38% bijna standaard. Je zult maar net iets tegenkomen dat je toch al nodig had….makkelijk verdiend toch? Met onderstaande links helpen we je een beetje op weg.

Shop: Futurumshop

Bij Futurumshop geven ze 20% korting op alles van Castelli, nog snel een Gabba kopen voor de winter? Of een POC DO Blade bril van 229,-  voor 79,- euro!
Via de banner hieronder kom je op de pagina met alle aanbiedingen:

Shop: Wiggle

Alle Wiggle Black Friday aanbiedingen vind je via de banner hieronder:

Shop: Mantel

Ook Mantel doet lekker mee aan de Black Friday gekte. Op mantel.com/blackfriday vind je hun beste aanbiedingen. Of klik even op de banner hieronder.


De links in dit artikel verwijzen naar verschillende online shops. Bestel je daar iets via Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.


Shop: Probikekit

Bij Probikekit hebben ze lekkere aanbiedingen.

Alle ProBikeKit aanbiedingen vind je via de banner hieronder:

Shop: Chain Reaction Cycles

Alle ChainReactionCycles aanbiedingen vind je via de banner hieronder:


Gerelateerd

2 reacties op “Black Friday, overal mooie aanbiedingen

  • Die mooie aanbieding van Wiggle voor Vredestein Fortezza Senso All Weather betreft alleen een 23mm draadband!
    Aanbieding van niks dus!
    Zoals héél veel in deze #blackfriday hype!
    Jammer dat jullie daar aan meedoen.

  • Complete hype waar gewone korting wordt gegeven. Hoge korting op de adviesprijs die je sowieso online nooit betaalt…zoals de Vredestein draadband met advies prijs van 60,90…..ja dan kan ik ook 77% korting geven.

Geef een reactie

Inloggen