11 november 2017 | Edwin Haan

Verkiezing Fietsenwinkel van het jaar 2018

De 21e editie van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is begonnen. Dus als jij je favoriete fietsenwinkel een steuntje in de rug wilt geven, geef deze dan jouw stem op tweewielerwinkelvanhetjaar.nl  Je kunt stemmen tot en met 24 december.

Als stemmer geef je een rapportcijfer voor:

  • Klantvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Assortiment
  • Kennis van de medewerkers

Leuk is ook dat je nog verbeterpunten mag doorgeven. Daar doen de winkels hopelijk hun voordeel mee, waar jij vervolgens weer profijt van hebt. Klinkt als een prachtige win-win situatie, dus breng gelijk even je stem uit!

 

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen