10 november 2017 | Menno Grootjans

Review: Cube Agree C:62 Pro

Het Duitse Cube heeft een complete lijn aan racefietsen. De Comfort modellen dragen de naam Attain, de ‘hard core’ racers heten Litening C:68 en C:62 en daar precies tussen in valt de Agree. Er zijn modellen met schijfremmen en met standaard velgremmen. Dit is de Agree C:62 Pro. Aero en Endurance? Het frame is uiteraard carbon, geen […]

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Reageren is niet meer mogelijk.