9 november 2017 | Rob Meeuwessen

Review: Specialized Crux Elite (met 3Peaks tips!)

Specialized heeft zich vanuit het mountainbiken en vervolgens via de weg snel in het wielerpeloton gemanifesteerd. In 2011 introduceerde het merk de Crux en zette daarmee de aanval in op de door Europese  merken gedomineerde cyclocross markt. In 2013 vervolgde het merk zijn opmars met de Crux SL4 uitgerust met schijfremmen welke door de jaren […]

Vind je dit artikel leuk?

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is kosteloos en ook mogelijk als je nog geen abonnee van het magazine Fiets bent.

Registreren

Gerelateerd

Rob Meeuwessen

Rob heeft een grote voorliefde voor offroad rijden. Op zowel de mtb als op de crosser. Hij test bikes en spullen en loopt bij voorkeur zoveel mogelijk bijzondere evenementen af. Even op en neer naar Engeland voor 2,5 uur gravelrijden is voor Rob geen probleem....kijk, dan ben je een echte liefhebber.

Strava: https://www.strava.com/athletes/4562872

Meer artikelen van Rob Meeuwessen