8 november 2017 | Michael Kerkhof

Win een Schwalbe winterpakket voor de racefiets!

Doe je al mee aan onze maandelijkse Lead-Out? Waarschijnlijk wel, want zonder veel moeite te doen maak je elke maand kans op geweldige prijzen. Deze maand geven we in samenwerking met Schwalbe zes keer een winterpakket weg, bestaande uit de Schwalbe Durano Plus en veel meer. Schiet jij deze maand raak?

Schwalbe winterpakket

Behalve de Schwalbe Durano Plus bestaat het winterpakket ook uit twee binnenbanden, een zadeltasje met inhoud, Airmax Pro digitale bandenspanningsmeter, multitool en twee bidons. Meedoen is simpel. Je gaat naar fiets.nl/leadout en vult het formulier in, waarna wij contact opnemen met de winnaars.

Ga dus snel naar de Lead-Out en doe mee!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Win een Schwalbe winterpakket voor de racefiets!

  • Ik wil meedoen met de lead outs, ben tenslotte abonnee, maar omdat ik in Frankrijk woon en werk ben ik uitgesloten van deelname. Waarom? Als de verzening een probleem is, kan ik probleemloos een contactadres in Nederland opgeven. Lijkt een beetje op discriminatie van niet in Nederland wonende Nederlanders! Jammer, valt me tegen van zo’n wereldwijd georiënteerd en gerenommeerd magazine.

Geef een reactie

Inloggen