3 november 2017 | Menno Grootjans

Review: Rose Xeon CDX Cross Ultegra

De nieuwe Rose Xeon CDX ‘Cross’ is, zoals dat zo mooi heet, een platform. Op basis van hetzelfde frame heeft Rose een zevental modellen: vijf met alleen Cross achter de aanduiding en zes met Cross Gravel. Het verschil zit hem dus niet in het frame. Of de voorvork.  Materiaal: composiet HM T30/40. Oversized full carbon voorvork. Met […]

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Reageren is niet meer mogelijk.