16 oktober 2017 | Michael Kerkhof

Nieuw: Garmin Edge®1030

Advertorial – De nieuwe high-end Edge®1030 van Garmin zit boordevol functies voor een geweldige fiets- en veiligheidsbeleving zowel op de weg als off-road. Zo kun je met Popularity Routing de beste routes vinden gebaseerd op miljoenen afgelegde fietskilometers in Garmin Connect, snel berichten sturen naar fietsvrienden met rider-to-rider messaging en live jouw prestaties analyseren door middel van de verbeterde realtime Strava integratie en de voorgeïnstalleerde TrainingPeaks Connect IQ app.

Het 3.5” touchscreen heeft een duidelijke kaart- en dataweergave en is werkzaam onder uitdagende omstandigheden. Ontdek nieuwe statistieken en fysiologische metingen en vergroot je veiligheid dankzij waarschuwingen voor scherpe bochten en de koppeling met Garmin Varia producten. Geniet nog langer van jouw fietstocht met een accuduur tot 20 uur en verleng deze met een optionele battery pack.

Meer informatie vind je op de site van Garmin.

Gerelateerd

Michael Kerkhof

Schrijft over alles wat met wielrennen en fietsen te maken heeft. Houdt van mooie brilletjes, helmen en schoenen. Favoriete koers: Parijs-Roubaix, maar vindt het ook prima om naar de Ronde van Guangxi te kijken.

Strava: https://www.strava.com/athletes/3104717

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Één reactie op “Nieuw: Garmin Edge®1030

Geef een reactie

Inloggen