13 oktober 2017 | Michael Kerkhof

Eerste Colnago Owners Day Benelux

Codagex bestaat 90 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom vindt zaterdag in het Belgische Dessel de allereerste Colnago Owners Day Benelux plaats. Van 10.00 tot en met 19.00 uur kun je als Colago-eigenaar in het Codagex Xperience Center terecht voor allerlei leuke evenementen.

Toertocht

Vanaf 10.00 uur vindt er onder leiding van ex-prof Ludo Dierckxsens een 50 kilometer lange toertocht plaats door het mooie Vlaamse landschap. Zorg dus dat je in fietskleding op tijd aanwezig bent om mee te doen. Lukt dat niet, dan zal er op een later tijdstip het GPX bestand online komen te staan zodat je alsnog de route kunt fietsen. Als je met je eigen Colnago op de foto gaat, ontvang je een gratis Codagex/Colnago anniversary jersey t.w.v. €60!

Na de toertocht is er alle tijd om de nieuwe Colago-selectie te bewonderen tijdens de Codagex huisshow. Uiteraard is er alle tijd voor gezelligheid met een hapje en een drankje in het Codagex Wielercafé. Meer informatie over het evenement vind je op de Facebookpagina.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen